Parkside е най-продаваната марка за инструменти в категорията Направи си

...
Parkside е най-продаваната марка за инструменти в категорията Направи си
Коментари Харесай

PARKSIDE е най-продаваната марка в Европа за инструменти в категория “Направи си сам”

Parkside е най-продаваната марка за принадлежности в категорията „ Направи си самичък " в Европа. Това демонстрира изследване на водещата международна компания за пазарни разбори Euromonitor International, извършено през март 2023 година на база на продажната цена на дребно в разнообразни сегменти. В категорията „ Направи си самичък " влизат ръчни и електрически принадлежности, железария, градинско съоръжение и култивиран аксесоари. Предложенията, които потребителите могат да открият в Lidl, са сезонни и съобразени с навиците и потребностите на българските клиенти.

Parkside от години се употребява с доверието на домашните майстори с необятната си гама от принадлежности и аксесоари с атрактивен дизайн и несравнимо съответствие качество-цена. Марката е ориентирана към всички, които ремонтират, строят и поддържат своя дом или градина и се показва сполучливо в редица тестови отчети и разбори. Признанието от Euromonitor International е още едно доказателство, че напъните за развиване и разширение на портфолиото са в вярната посока.

През лятото на 2023 година взаимната акция на Parkside с Арнолд Шварценегер даде опция на марката да доближи до още повече клиенти. Марката е ориентирана към всички, които ремонтират, строят и поддържат своята градина, като сами запретват ръкави.

Повече информация и настоящи оферти можете да видите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР