Паркомясто в София се продава от данъчните двойно по-скъпо от

...
Паркомясто в София се продава от данъчните двойно по-скъпо от
Коментари Харесай

Паркомястото в София по-скъпо от дом на морето

Паркомясто в София се продава от данъчните двойно по-скъпо от ваканционен апартамент в Равда. Това демонстрира информация в портала за продажби на Националната организация за приходите.

Агенцията е оповестила на търг с скрито наддаване паркомясто за две коли в административна постройка на столичната улица „ Владимир Вазов “. Началната цена, от която потегля наддаването, е избрана на 68 000 лв.. Площта на паркомястото в под земята паркинг е 23,64 лв., което значи, че началната цена за един кв. м е 2876 лв..

В същото време ваканционни парцели по морето са поставени на тезгяха на надалеч по-ниска цена. Така да вземем за пример едностаен апартамент в Равда е с начална цена 37 500 лв.. Имотът се намира на партер и има повърхност 34,25 кв. м, от които застроената е 28,48 квадрата. Малко по-скъпо се продава едностаен в курорта Слънчев бряг. За него Национална агенция за приходите желае 45 000 лв.. Имотът се намира на 4-тия етаж и е с повърхност 31,25 квадрата, към него има и прилежащи елементи 4,76 кв. м.

Агенцията е извадила на тезгяха и къща в самия център на гр. Сухиндол, област Велико Търново, с начална цена от единствено 5000 лв.. От Национална агенция за приходите обаче прецизират, че парцелът е в неприятно положение и би трябвало да му се направи главен ремонт по покрива, стаите, фасадата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР