Паркирането в София ежедневно създава главоболия и на шофьори, и

...
Паркирането в София ежедневно създава главоболия и на шофьори, и
Коментари Харесай

Пловдивски автомобил ядоса софиянци, системно паркира неправилно

Паркирането в София всекидневно основава главоболия и на водачи, и на пешеходци. Често местата не доближават, някои водачи вземат решение да " опитват " с паркирането на колата си, а по този начин затрудняват останалите участници в придвижването. Подобна е и идната преживелица, в която е намесена и кола с пловдивска регистрация, написа.
Прочетете още
Столичанка твърди, че шофьорката на въпросния автомобил има навика да паркира на несъмнено място пред обект в " Кръстова вада ".  Диана Стоименова декларира, че дамата постоянно " запушва " колите на живущи в региона. Твърди, че нарушава и знаци, регулиращи паркирането в сектора.

" Всеки път паркира тъкмо пред офиса на " Еконт ", запушвайки живущите и макар знака, който категорично не разрешава да се паркира. След като за следващ път ни беше запушила, при опит да ѝ разбираем, че не може да стопира по този метод, сподели, че “ Знакът бил за откъм гърба в двора. ”, декларира Стоименова.

" Днес е надминала себе си, спирайки на тротоара и блокирайки всички пешеходци (точно там има автобусна спирка), както и всички майки с колички! Показвам тук, тъй като за следващ път няма орган, който да наложи наказания за сходни груби извършители, поради които не можеш да спреш на паркомястото пред дома си с детето си! ", твърди Диана Стоименова. Тя споделя и фрагменти, уловили въпросното паркиране.

Тя добавя, че наоколо има и построен паркинг, на който може да се устави кола. Разказът буди вълна от отрицателни реакции по отношение на паркирането на дамата. Пловдивската регистрация на машината води и до разнообразни прилагателни, не закъснява и до болежка познатото разделяне сред София и провинцията.

Притеснителното е, че в обществените мрежи се срещат и мнения, свързани с различен проблем - увреждането на паркирани коли.

Вижте някои от мненията, предизвикани от обявата:

  " Може да извадиш индивида от селото, само че не и селото от индивида ", смята Георги Петков.

" Всъщност, в една " бяла страна ", при такова паркиране, на втората минута до нея ще има полицейска кола и служителят на реда към този момент ще е почнал да написа, само че ние живеем в България ", написа Пламен Шопов.

" Вие сте си отговорни! Паркирайте с две коли компактно в профил до нея и я чакайте, да изиска да си тръгне! На Вторият път, няма да паркира повече там! ", написа Светлин Тодоров.

Вижте и целия роман на Диана Стоименова:

  " Дамата, всеки ден посещава офиса на " Еконт " в " Кръстова вада ", който се намира на " Черни връх ", в партера на жилищна кооперация. Всеки път паркира тъкмо пред офиса на " Еконт ", запушвайки живущите и макар знака, който категорично не разрешава да се паркира. След като за следващ път ни беше запушила, при опит да ѝ разбираем, че не може да стопира по този метод, сподели, че “ Знакът бил за откъм гърба в двора. ”

Днес е надминала себе си, спирайки на тротоара и блокирайки всички пешеходци (точно там има автобусна спирка), както и всички майки с колички! Показвам тук, тъй като за следващ път няма орган, който да наложи наказания за сходни груби извършители, поради които не можеш да спреш на паркомястото пред дома си с детето си!

Пояснявам, че на 10 метра посока Драгалевци има голям паркинг, на който всеки ден са паркирани голям брой коли, само че очевидно на дамата не й се върви 10 метра и избира да блокира целия вход и целия тротоар. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР