Паркирането на улицата вече беше оскъдно в Хобокен, Ню Джърси,

...
Паркирането на улицата вече беше оскъдно в Хобокен, Ню Джърси,
Коментари Харесай

Град в Ню Джърси, в който паркирането на улицата е ограничено, не е имал смъртен случай от пътнотранспортно произшествие от 7 години

Паркирането на улицата към този момент беше нищожно в Хобокен, Ню Джърси, когато гибелта на възрастен пешеходец накара градските водачи да отстранен още повече места в опит да постави завършек на смъртните случаи при пътнотранспортни катастрофи.

Вече седем години градът с близо 60 000 души регистрира извънреден триумф: нито един пасажер в автомобил, пешеходец или велосипедист не е умрял в пътна злополука от януари 2017 година издигане на Хобокен като народен модел за сигурност на пътя.

Кметът Рави Бхала беше член на градския съвет през 2015 година, когато микробус блъсна 89-годишната Агнес Акера, до момента в който тя пресича улица Вашингтон в оживения бизнес регион в центъра. Бхала не познаваше Accera, само че участва на събуждането й и сподели, че гибелта й го е въодушевила да упорства за по-добра сигурност.

„ Чувствах, че не е задоволително “, сподели Бхала. „ Нашите възрастни хора, на които изискуем най-голямото обвързване за сигурност, би трябвало да могат да преминат тази улица допустимо най-безопасно. Фактът,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР