Паркирането и движението в центъра на столицата е ограничено заради

...
Паркирането и движението в центъра на столицата е ограничено заради
Коментари Харесай

Ограничават движението около НДК

Паркирането и придвижването в центъра на столицата е лимитирано поради събитие от календара на европредседателството . Ограниченията са в региона на Националния замък на културата. От 20.00 часа на 18 март 2018 година до привършване на мероприятието на 19 март 2018 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите пренасящи участниците в мероприятието. Паркирането ще е неразрешено на на ул. " Доспат " сред бул. " Витоша " и ул. " Баба Неделя " ; ул. " Баба Неделя " ; ул. " Д-р Христо Стамболски ".

От 7 часа до края на мероприятието на 19 март 2018 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. " Доспат " сред бул. " Витоша " и ул. " Баба Неделя " ; по ул. " Баба Неделя " ; по ул. " Д-р Христо Стамболски ". Движението е неразрешено за всички МПС-та като се изключи колите обслужващи мероприятията . Те ще могат да минават единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи

Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на мероприятието, постове за надзор и контролиране на придвижването на основните кръстовища.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР