Паркирането често раздели гражданите на един и същи квартал, на

...
Паркирането често раздели гражданите на един и същи квартал, на
Коментари Харесай

Пловдивчанка получи познато послание! Откри и бележка СНИМКИ

Паркирането постоянно раздели жителите на един и същи квартал, на един и същи блок, а нерядко хората прибягват и до болежка познати послания, с които упорстват за правото си върху несъмнено място....

Поредният епизод от сагата е от улиците на Пловдив, където жена разкрила колата си и с записка, и с вдигната чистачка.

  " Не паркирай тук!!! Намери си друго място! ", четем прочувственото обръщение, изписано с червени букви.  Случката се разиграла в " Кючук Париж ".

Шофьорката, получила апела, споделя за станалото в обществената мрежа Фейсбук, където случката буди вълна от мнения.

Някои недоумяват от свойската отношение на някои свои жители към местата, други се чудят по какъв начин е била паркирана машината, не липсват и жители, разкриващи раздразнението си от сходни прояви.

" Скоба няма,свободно е за паркиране, само че очевидно всеки си мисли,че е негово ", разкрива за въпросното място Анна В. - получателката на бележцицата.

" Прадядо му несъмнено е паркирал там каруцата си и индивидът е решил, че мястото му е завещано с панелката ", майтапи се Гергана М.

  " Що за нелепости е това с тези паркирания? Разбирам да е паркирал на частно място- да, само че някъде из улиците, които са публични ", отбелязва Геро К.

" Пак се радвайте, че нещо не е счупено или надрано по колата. С такива не се оправяш. Обикновено след бележката стартират вандализмите, тъй че си спестете разправията ", отбелязва Малина Б.

  " И аз имах такава записка... Нищо, че съм живущ в блока ", разяснява Димитър С.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР