Паркиране „по учебник“ пред блок 36 в жилищен комплекс „Дъбника“

...
Паркиране „по учебник“ пред блок 36 в жилищен комплекс „Дъбника“
Коментари Харесай

Безобразие! Нагъл шофьор затапи входа на блок във Враца

Паркиране „ по учебник “ пред блок 36 в жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца разгневи четец на BulNews. Възмутеният врачанин ни изпрати фотография в рубриката „ Ти, репортерът “, която е повече от показателна за наглостта и некадърността на някои от водачите.
На фотосите се вижда погрешно паркиран „ Фиат “, който е спрян тъкмо пред един от входовете на блока, сред две пейки. Шофьорът на таратайката с врачанска регистрация очевидно е решил, че през нощта няма да е проблем да я зареже, където си желае или пък е решил, че мястото е най-безопасно поради осветелнеието от входа.
„ Спират както си желаят. Не се преценяват с никого. Голям напън е видял да паркира по този начин. Минаване по тротоара няма. Пича си оставя по този начин колата непрекъснато, майки с колички не могат да минават и пейките пред входа са съвсем неизползваеми поради такива като тоя “, недоволства врачанинът.
Явно за водача на возилото няма никакво значение, че пречи на живущите в блока. В града под Околчица тази панорама е станала толкоз ежедневна, че към този момент са необичайност хората, които се възмущават и учудват. Не се знае и по кое време на някой от комшиите му ще прелее чашата на търпението и водачът ще остане сюрпризиран от положението на возилото си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР