Паркиране „по учебник“ пред блок 14 в жилищен комплекс „Младост“

...
Паркиране „по учебник“ пред блок 14 в жилищен комплекс „Младост“
Коментари Харесай

Безобразие! Нагъл шофьор затапи входа на блок в Монтана

Паркиране „ по учебник “ пред блок 14 в жилищен комплекс „ Младост “ 2 в Монтана разгневи поданици на регионалния град видя кореспондент на организация BulNews.
Възмутеният мъж разгласява фотоси в обществените мрежи, които са повече от показателни за наглостта и некадърността на някои от водачите.
На фотосите се вижда погрешно паркиран автомобил, който е спрян тъкмо пред един от входовете на блока, сред две пейки. Шофьорът на таратайката очевидно е решил, че през нощта няма да е проблем да я зареже, където си желае или пък е решил, че мястото е най-безопасно за возилото му.
„ Писна ми от тая простотия, да не дава Господ да се наложи кола за спешна помощ да пристигна за някой. Сигурно и във входа желае да влезе с колата си, а в случай че е допустимо с нея да си и легне “, разясняват гневни монтанчани.
Живущи в блока, разясняват, че притежателят постоянно паркира колата си там, а той и татко му имали общо 4 автомобила, с които са окупирали паркинга пред блока. Ако някой пък им направи забележка, съжалява горчиво.
Явно за водача на возилото няма никакво значение, че пречи на живущите в блока. Не се знае обаче по кое време на някой от комшиите му ще прелее чашата на търпението и водачът ще остане сюрпризиран от положението на колата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР