Паркингите на хипермаркетите на Kaufland в 14 града в цялата

...
Паркингите на хипермаркетите на Kaufland в 14 града в цялата
Коментари Харесай

Нови 60 прожекции на съвременни български филми на паркингите на Kaufland в 14 града до средата на юни

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland в 14 града в цялата страна за втора година се трансформират в кино навън доникъде на месец юни. Стартът на тазгодишното националното автокино турне беше подложен във Варна на 8 май с два български кино лентата – „ Шекспир като улично куче “ и нашумелия филм „ Чалга “. Киномаратонът продължава тази вечер (9 май) на паркинга на Kaufland – Възраждане (бул. " Република " 60), като от 20.30 часа ще бъде прожектиран „ Бай Иван “, а късната прожекция от 22 часа е отредена за кино лентата „ Игра на доверие “.

Кампанията се осъществя взаимно с „ Автокино “ и ще премине през Шумен (12 и 13 май), Русе (14 и 15 май), Велико Търново (17 и 18 май), Плевен (19 и 20 май), Монтана (21 и 22 май), София (23-25 май), Перник (27 и 28 май), Кюстендил (29 и 30 май), Пазарджик (31 май и 1 юни), Асеновград (2-4 юни), Карлово (8 и 9 юни), Сливен (10 и 11 юни) и Ямбол (12 и 13 юни).

„ През лятото на 2022 година за пръв път стартирахме с автокино на нашите паркинги в София и Петрич. Тогава направихме над 120 прожекции на разнообразни хитови български заглавия при голям интерес от страна на нашите клиенти. Сега автокиното ни продължава с нови 60 прожекции в цялата страна, с което желаеме да затвърдим поддръжката си за разпространение на българското кино и по едно и също време с това да прибавяме стойност към цялостното прекарване, което предлагаме на нашите клиенти “, това разяснява Петър Пекалиев – началник „ Централно ръководство на недвижимостите “ в Kaufland България.

Автокино се гледа от личния автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на екран с величина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да участват, могат да наблюдават програмата и да закупят билетите си онлайн на или на място в деня на прожекцията, като местата са лимитирани до 50-60 автомобила за събитие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР