Паркингът пред Специализираната болница по ортопедия в Горна баня е

...
Паркингът пред Специализираната болница по ортопедия в Горна баня е
Коментари Харесай

Паркингът на болницата по ортопедия в Горна баня е в лошо състояние

Паркингът пред Специализираната болница по ортопедия в Горна баня е в неприятно положение и основава заплаха за пациентите. За това алармират фенове на Българска национална телевизия 2. Екипът ни ревизира сигнала на място – какво установихме и ще се вземат ли ограничения – вижте в идващия репортаж.

София

Пациентите на профилираната университетската лечебни заведения по ортопедия в Горна баня би трябвало да заплащат по 2 лв. за паркинг. Това се постанова, тъй като няма къде другаде да се паркира. Вариантът да се спре на друго място е неосъществим, защото посетителите са мъчно преносими. Въпреки таксата, която заплащат, изискванията не са положителни. Паргингът е посипан с дупки и неравности.
Корчев: " Има доста стърчащи телове, което е причина за пукане на гуми, най-малкото, което е. Придвиждаето им би трябвало да бъде обезопасено. "
От лечебното заведение признават за казуса.
Антон Атанасов, шеф на МЦ " Ортомед ": " Да, има дупки, изронен е. През зимата нормално се получават такива неща. Преди година и половина асфалтирахме дупките, който се бяха получили. "
Пред нас шефът на медицинския център – доктор Атанасов, изясни, че таксите, които се събират, отиват за поддръжката на паркинга и зоната пред болничното заведение. Той даде обещание, че ще се направи ремонт на паркинга напролет. Българска национална телевизия 2 изпрати питане за положението на паркинга и до Министерството на здравеопазването. Очакваме отговор от ведомството кой управлява положението на материалната база и знаят ли, че паркингът е заплатен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР