Паркър нашумя с прогнозите си за излизането на Великобритания от

...
Паркър нашумя с прогнозите си за излизането на Великобритания от
Коментари Харесай

Медиумът, предвидил Брекзит, с прогноза за 2018 г.

Паркър нашумя с прогнозите си за излизането на Англия от Европейския съюз, както и за успеха на Тръмп на изборите в Съединени американски щати.

Той е озаглавил текста си "Психологически и астрологични прогнози за 2018 година ". В него предвижда, че годината ще е изпълнена с политически разтърсвания и екологични рецесии, породени от невиждани климатични условия.

"Годината ще ни сервира невиждани трусове, вулканични изригвания и свирепо време. Вероятно скоро ще има огромно изригване на вулкан в Исландия и в Индия. Вулканът Везувий също ще се разсъни, виждам и проблеми на остров Иския, Италия ", са някои от екологичните му прогнози.

За политическите събития Крейг Хамилтън-Паркър има обособена глава в текста си. В центъра е Северна Корея. "Търговското ембарго против Северна Корея ще се провали, само че ситуацията в тази страна ще се утежни и е допустимо народът да смъкна Ким Чен Ун от власт. Терористи ще нападат от въздуха с химическо оръжие столица в Европа, най-вероятно Лондон или Берлин, или и двата града ", твърди медиумът.

В сферата на стопанската система, Крейг Хамилтън-Паркър счита, че главният проблем ще е Италия.

"Банковата рецесия в Италия ще се развихри още веднъж и ще провокира всеобщи банкрути на хора, както и лишаване на домовете им от банките. Еврото ще поевтинее, а през 2019 година ще стартира трагичен стопански спад в Европа. Паундът и доларът остават сигурните убежища за вложителите ", предвижда медиумът.

Той има обособен раздел за Съединени американски щати и Тръмп. "Опит за събаряне на президента Тръмп в средата на 2018 година ще се провали. Тогава той ще стартира огромна комерсиална договорка с Англия и това ще раздруса Европейски Съюз. Става дума за оръжие, високотехнологични производства и коли. Няма да има стена сред Съединени американски щати и Мексико. Ще потъне боен транспортен съд на Съединени американски щати, като това ще бъде показано като терористичен акт ", счита Крейг Хамилтън-Паркър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР