ПАРК СИТИ, Юта (AP) — Кое е това момиче?“ е

...
ПАРК СИТИ, Юта (AP) — Кое е това момиче?“ е
Коментари Харесай

Родена ли е звезда? След известно време, Мейзи Стела прави своя филмов дебют в Сънданс

ПАРК СИТИ, Юта (AP) — „ Кое е това момиче? “ е постоянно срещан рефрен от посетителите на филмовия фестивал Сънданс, излизащи от „ My Old Ass “ тази седмица в Парк Сити, Юта.

Звездата му Мейзи Стела, 20, ще бъде познато име за някои за нея години в „ Нашвил “ с присъединяване на Дафни Конрад, за нейното вирусно видео, в което пее „ Call Your Girlfriend “ на Робин със сестра си Ленън Стела (31 милиона гледания и расте), и за това, че е човек, за който Били Айлиш сподели, че я е въодушевила да стартира да пее. Но за избрана подгрупа кинофили Стела е цялостно изобретение, освен това вълнуващо.

И двете обозначения работят по някакъв метод. Стела се показва още веднъж в първата си кино роля, откакто си взе няколко години отмора, с цел да бъде просто естествена тийнейджърка. Започва в „ Нешвил “, когато е на 8 години. На 15 тя си взе отмора от актьорството.

„ Върнах се в учебно заведение и се уверих, че главата ми е хубава и прецакана, и просто отидох на бала и направих всички тези неща “, сподели Стела в интер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР