Парк „Македония“ се превръща в пространство за прожекции на филми

...
Парк „Македония“ се превръща в пространство за прожекции на филми
Коментари Харесай

Броени часове до старта на лятно кино на открито в парк „Македония“ в Благоевград. Входът е свободен

Парк „ Македония “ се трансформира в пространство за прожекции на филми навън. На 17 и 18 август от 21.00 часа ще бъдат излъчени едни от най-популярните и гледани български филми през последните години.

Входът е свободен, а от феновете се чака да дойдат в парковата зона с положително въодушевление и да носят със себе си постеля за сядане на тревната повърхност, с цел да се усещат комфортно.

В първата вечер ще бъде излъчен филмът „ Петя на моята Петя “, а във втората вечер ще бъде прожекцията на „ В сърцето на машината “. На 18 август, в лятната нощ, ще има и почитател среща с артиста Александър Сано, който е с блестяща роля във кино лентата „ В сърцето на машината “.

Действието се развива в един от цеховете на цех, в който работят пандизчии, наказани за тежки закононарушения. Ролите са поверени на обичани и одобрени артисти като Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал.

На 17 август ще се срещнем с историята на „ Петя на моята Петя “, която стартира с неочаквани промени през новата образователна година. Нов шеф, нови правила и тежък случай, който ще промени живота на група младежи от 11-и клас. Филмът е отдаден на българската поетеса Петя Дубарова. В функциите влизат Юлиян Вергов, Моньо Монев, Алиса Атанасова, Албена Павлова, Александра Костова, Алена Вергова, Ясен Атанасов, Мартин Методиев, Емил Марков, Александър Милчев.

Събитието се провежда от Община Благоевград и Народно читалище "Никола Вапцаров-1866 " – Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР