Парк Кайлъка и Скобелев парк“ са любимо място за разходка

...
Парк Кайлъка и Скобелев парк“ са любимо място за разходка
Коментари Харесай

Д-р Валентин Христов: Ще работя „Кайлъка“ и „Скобелев парк“ да бъдат чисти, зелени, с хубави алеи и осветление

„ Парк " Кайлъка " и „ Скобелев парк “ са обичано място за разходка и отдих на плевенчани. Ще работя за това те да бъдат чисти, зелени, с хубави алеи и осветяване. Грижата за парковете, градинките, детските площадки е извънредно значимо, с цел да бъде градът ни уютно и прелестно място за живот “, съобщи в „ Кайлъка “ претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов.

Валентин Христов заведе в „ Кайлъка “ народните представители Тома Биков, Младен Маринов и Николай Нанков, с цел да им покаже свършеното от ГЕРБ за парка през последните години. Въпреки че не управляваме Плевен, националният представител и лидер на депутатската листа на ГЕРБ за Плевен Пламен Тачев подсигури кошчета за отпадък до всяка скамейка в парка, както и осветяване в „ Скобелев парк “. Дарението бе направено преди към 2 години, не в интервал на избори, след молба на млади фамилии, които споделиха на Тачев, че вечерно време се тормозят да се разхождат в „ Скобелев парк “ поради неналичието на осветяване, а в „ Кайлъка “ на алеята няма кошчета, където да си изхвърлиш отпадъците и доста хора ги мятат в тревата, където си играят децата.

С слагането на кошчетата и осветлението, увеличихме сигурността и чистотата на двата парка, напомни Пламен Тачев и увери, че ще продължи да оказва помощ с каквото може.

Д-р Валентин Христов пое ангажимент, че като стане кмет на Плевен грижата за градската среда, парковете, междублоковите пространства и детските площадки ще бъде приоритет. Трябва да създадем града ни прелестен за живот и комфортен за развъждане на деца, с цел да спрем обезлюдяването на Плевен, добави доктор Валентин Христов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР