Парите - тяхната стойност и цена, достъпност и стабилност, се

...
Парите - тяхната стойност и цена, достъпност и стабилност, се
Коментари Харесай

За пети път списание „Мениджър” ще очертае визията за “Бъдещето на парите”

Парите - тяхната стойност и цена, досегаемост и непоклатимост, се трансформират по-бързо от всеки път през 2022 година, а с това и нашето отношение към тях, както и методът, по който ги харчим и влагаме. 

Стабилна ли е финансовата система в България, ще овладеят ли новите лихвени равнища инфлацията, на какъв брой крачки сме от еврозоната – политическата неустойчивост у нас или външни фактори ще забавят процеса на въвеждането на еврото; благосклонни ли са банките към финансиране на ESG планове – това са единствено част от въпросите, на които ще търсят отговор участниците в , на списание „ Мениджър ”, който ще се организира в Интер Експо център на 20 октомври от 12.30 ч.

Водещи банкери, финансисти и икономисти ще очертаят вероятностите - до каква степен се простира въздействието на световните промени върху банковия пазар у нас; новите трендове при финтех услугите, блокчейн, NFT (незаменим токен), онлайн заплащанията, системата BNPL (купи в този момент, заплати по-късно) и киберсигурността.

Форумът ще стартира с извънредно изявление с Майкъл Фауленд , заместник-управител на Националната банка на Хърватия, който ще опише за опита, опасенията, събитията и действителностите към приемането на еврото в страната. Интервюто е направено особено за събитието от водещия на „ Панорама “ - Бойко Василев.

Състонието на банковия пазар, покачването на лихвите и отражението им върху достъпа за финансиране ще бъдат главните акценти на първия спорен панел " Влиянието на световните пазари върху финансовата система в България " с присъединяване на: Илия Лингорски , член на УС на Българска народна банка, Петър Славов , ръководител на Надзорния съвет на ПроКредит Банк, и финансистът п роф. доктор Даниела Бобева.

От участниците във втория спорен панел " Новата ESG действителност " , ще научим за какво грижата за околната среда, обществената отговорност и високия стандарт на корпоративно ръководство са толкоз значими за репутацията и бъдещите облаги на фирмите.

Виктор Стоянов , шеф различни канали в УниКредит Булбанк, Юлиян Маслянков , изпълнителен шеф на Сирма ИншурТех и HRM Solutions, и Благовест Караджов, шеф на iuvo ще разкрият бъдещето на финтех услугите в третия панел " Технологично съревнование на парите. "

Фокусът на четвърти панел " Парите и хората " ще бъде отбраната на спестяванията и услугите, насочени към потребителите. За тях ще приказват Десислав Василев , създател на компания за персонални финанси " Пентаграм Капитал ", и Иван Стойков ,старши финансов анализатор, MoitePari.

, проведен от списание „ Мениджър “ ще бъде извършен на 20-ти октомври. Присъствието е гратис, против предварителна регистрация, която можете да извършите

Генерален сътрудник на събитието: 

Основни сътрудници: , 

С поддръжката на: , , 

Институционални сътрудници: , , , , 

Медийни сътрудници: , ,, , , 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР