Парите са за това да бъдат похарчени в един момент.

...
Парите са за това да бъдат похарчени в един момент.
Коментари Харесай

4 неща, за които си струва да похарчим цялата си заплата

Парите са за това да бъдат изхарчени в един миг. От доста икономисване изгода няма. Един ден осъзнаваме, че сме се лишавали цялостен живот, с цел да забележим банковата си сметка с няколко нули допълнително. И какво от това? Какво печелим най-после?
Бъдете рационални, когато получите заплатата си. Не я харчете на момента, само че пък в случай че в миналото почувствате, че желаете да се поглезите както в никакъв случай до в този момент, направете го. В последна сметка човек непрестанно прави взаимни отстъпки за останалите, а доста по-рядко се вглежда в личните си желания.
Разбира се, това напълно не значи, че би трябвало да харчите всякога полученото заплащане, без да се замисляте. Все отново би трябвало да сме рационални до степен, в която не си навличаме гнева на близките.
Преди да похарчите и последната стотинка в портфейла си, уверете се, че никому не сте длъжни и по-късно го направете с финес и с усмивка на лицето.
Сега ще ви посочим 4 неща, за които в действителност си коства да похарчите всеки един лев, който се скатавали в портфейла. Ето какви са те:
 Глупави финансови неточности, които постоянно позволяваме Глупави финансови неточности, които постоянно позволяваме
Истина е, че заплащането, което получават по-голямата част от хората, е извънредно незадоволително за положения труд. Истина е и това, че пари...
1. Пътувания
Какво по-прекрасно от това да опознавате света в близост и да създавате незабравими прекарвания. Душата на човек се нуждае тъкмо от това гориво. Ако се постанова, похарчете всичките си пари и сбъднете едно мечтано пътешестване.

2. Изненада за обичан човек
Когато желаете да породите сълзи от благополучие в очите на човек, който значи всичко за вас, тогава парите губят своята стойност. Вие гледате на тях като средство за реализира на задачата, само че не и като благосъстояние, с което да не желаете да се разделяте.
 Най-погрешните 8 места за криене на пари у дома Най-погрешните 8 места за криене на пари у дома
Хората постоянно са имали доста аргументи да не употребяват банки, а да съхраняват парите си у дома. И вие ли криете спестяванията си под матра...
3. Щастие за детето
Децата са подарък от Бога и всеки родител ще удостовери това. Не е нужно да им сервира света в краката, тъй като те не се вълнуват от материалната стойност на подаръците и изненадите, които вършим за тях. Ако обаче настъпи миг, в който усещате, че желаете да им подарите нещо в действителност вълнуващо, направете го, без да се чувствате гузни.

4. Часовник
Това е един от дребното аксесоари, за които сме склонни да дадем повече пари. Не се възнаграждаваме с тях всеки месец или всяка седмица. Правим го относително рядко, по тази причина си коства да похарчим толкоз, колкото е нужно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР