Парите са ваши и трябва да ги харчите, както ви

...
Парите са ваши и трябва да ги харчите, както ви
Коментари Харесай

10 напитки, които никога не трябва да поръчвате в бар

Парите са ваши и би трябвало да ги харчите, както ви харесва, само че има няколко неща, които би трябвало да вземете поради, когато поръчвате пиво в бар.

Някои коктейли съдържат доста повече алкохол, в сравнение с клиентът може да си намерения, а други са чисти захарни бомби. Ако е натоварено, да поискате отнемащ доста време чай е сигурен метод да раздразните бармана. Имайки поради тези фактори и благодарение на двама отлични нюйоркски бармани, събрахме 10 питиета, които в никакъв случай не би трябвало да поръчвате в бар.

1. Long Island Iced Tea 
 width=
" Това е напитка с неприятна известност поради силата си ", споделя Шон Макклур, шеф по напитките в Ivory Peacock в Ню Йорк. И това е правилно. Водка, ром, джин, текила и трипъл сек в един коктейл може да наподобява добра концепция, в случай че се пробвате да получите най-хубавото за парите си, само че в последна сметка има прекалено много алкохол за една запарка. Все отново, в случай че държите да си го поръчате, Макклуър поучава да си вземете единствено един, тъй като в противоположен случай " ще си имате проблеми ".

2. Ramos Gin Fizz
 width=
Макар че Тревър Истън Лангър, основен барман на нюйоркския бар " Калико ", е склонен, че " това са ваши пари, правете с тях каквото желаете ", той също по този начин показва, че клиентите " би трябвало да са наясно със обстановката " и че трудоемка напитка като Ramos gin fizz - която изисква яйчен белтък и доста разлюляване - може да " забави цялото обслужване ". Ако вечерта е спокойна, заповядайте, само че " когато е натоварено, времето е пари ".

3. Мохито

Две чаши Мохито на маса в кафене на тротоара

Този вид идва с няколко ангажименти. Ако сте в Куба, откъдето произлиза мохитото, поръчайте напитката. Ако барът разполага с всички нужни принадлежности и постоянно минава през прясна мента, тогава да, безусловно. В противоположен случай главната билка, нужна за този коктейл, има стеснен период на валидност и при повреждане придвижва бактерии. И също както джинът Ramos fizz, този коктейл лишава доста време и изисква бъркане, тъй че имайте поради и това, в случай че желаете да получите нещо бързо.

4. Замразени питиета

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР