Парите са едно от нещата в живота ни, които определят

...
Парите са едно от нещата в живота ни, които определят
Коментари Харесай

Привлечете парите с тази вълшебна подправка

Парите са едно от нещата в живота ни, които дефинират качеството му, колкото и да не ни се желае да е по този начин. Разбира се, другите хора имат потребност от друго количество пари, с цел да се усещат комфортно и добре с това, което имат, само че е реалност, че в никакъв случай не е ненужно да имаме повече финансови благоприятни условия, които да ни донесат успокоение. Оказва се, че с цел да реализираме това, с изключение на с труд, можем да прибегнем и до потреблението на по-нетрадиционни способи като някоя вълшебна фалшификация, да вземем за пример.

Хората гледат на поверията по друг метод. Някои се отнасят към тях с подигравка, други ги одобряват доста съществено. Измислени преди стотици години и събрали житейския опит на предците ни, те се предават от потомство на потомство, пишат от jenata.blitz.bg. Може би в тях се съдържа някакво особено значение, което към момента не е изцяло разбрано. Съвременните магове, езотерици, вещери и гурута имат вяра, че в действителност парите са сила. И в случай че се научим да я управляваме, можем да отблъснем или да притеглим изобилието и благосъстоянието в живота си.

Тези, които се занимават с биоенергетика, настояват, че, игнорирайки елементарни препоръки за привличане на пари, ние, може би несъзнателно, прогонваме парите надалеч от нас и като че ли споделяме на Вселената, че не се нуждаем от тях. А в случай че пренастроим съзнанието си, можем да се научим по какъв начин сполучливо да управляваме финансите си. Вярването, че благодарение на разнообразни антични техники, Фън шуй, естествени средства и разнообразни предмети, можем да притеглим пари и разцвет в живота си, е напълно действително.

Затова и през днешния ден ще ви разкажем малко повече за една вълшебна фалшификация, която е в шкафа на всяка стопанка и с която можете да привлечете пари в живота си. Защото храната е освен метод да заситите глада си, само че и опция за облага. С разнообразни подправки можете да повлияете позитивно на бюджета си. Най-важното е да знаете какво да употребявате.

В света на езотериката и бялата магия канелата е един от най-често употребяваните детайли за вълшебства, свързани с разцвет и обилие. Тази фалшификация е доста потребна за привличане на шанс и унищожаване на негативите. Канелата се е употребила още от античните египтяни за привличане на пари. Силата й я направи отлична съставна част за позитивно смяна на финансовите вероятности. Всяко проклинание с канела би трябвало да се прави с религия и убеденост, че обстановката ще се промени към по-добро!

Съществуват разнообразни вълшебства за привличане на пари с канела. А това е една от най-работещите. Вземете малко канела и портокалова кора, сложете ги в литър вода и я доведете до шупване. Поставете течността в пръскалка я напръскайте цялата къща. Преди да извършите това, запалете зелена свещ, с цел да внесе успокоение в живота си, както и благополучие и обилие.

Докато пръскате всички стаи на дома си, помолете се на обичаната си богиня да ви помогне да измененията финансовото си състояние и да отвори пътя към просперитета в живота ви. Свещта би трябвало да остане да гори най-малко час. Някои хора имат вяра, че заклинанието ще стартира да работи по-бързо, в случай че зелената свещ гори повече време. В момента, в който решите да я загасите, би трябвало да го направете с пръсти. Препоръчва се да вършиме заклинанието единствено във вторник и четвъртък, като го повтаряте единствено в тези дни в продължение на шест седмици.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР