Парите от подкупа са били категорично за кметицата на „Младост”

...
Парите от подкупа са били категорично за кметицата на „Младост”
Коментари Харесай

Шефът на "Антикорупция" се ядоса: Стига вече с тоя подкуп – парите са били за Иванчева, категорично!

Парите от подкупа са били изрично за кметицата на „ Младост” Десислава Иванчева. Това разгласи ръководителят на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, представен от " Флагман ".

Шефът на антикорупционния орган показа претендентите за зам.-председател и за членове на органа пред парламентарна комисия.

След това той бе спрян от кореспонденти още веднъж за коментар на случая „ Иванчева”.

„ Стига към този момент с тоя рушвет. Нека да стане напълно ясно – ние нямаме никакви пълномощия по задържане, тъй че ние не сме взели участие нито в задържането, нито в описването, в нищо”, разяснява Пламен Георгиев след въпрос за какво кметицата не е арестувана на мястото на предаване на подкупа, а по-късно.

Само в БЛИЦ! Адвокат Марковски разгласи за какво пази кметицата Иванчева, премиера Борисов и жестоки убийци

Георгиев сподели още: „ Ние нямаме даже полицейски функционалности, безусловно изрично обаче мога да заявя, че са открити част от парите в автомобила на госпожа Иванчева, друга част от парите са открити в медиатора, само че мисля, че към този момент започваме да досаждаме с този случай. Говорихме едно и също няколко дни.”

Присъствието на чиновници от КПКОНПИ на мястото на ареста било само за попречване на дейности, които може да компрометират събирането на доказателства.

Шефът на " Антикорупция " с шокиращо разобличаване за волностите и охолния живот на кметицата Иванчева!

Жената с маската, която запушила устата на Десислава Иванчева, била от Министерство на вътрешните работи.

След въпрос дали Иванчева е била крайният адресат на парите, Пламен Георгиев отговори: „ Разбира се. Аз нямам никаква информация за други лица. От СРС-тата, които сме употребявали, се вижда, че парите са за госпожа Иванчева, изрично.”

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР