Парите ги няма, фискалният резерв го няма. 1 млрд. лв.

...
Парите ги няма, фискалният резерв го няма. 1 млрд. лв.
Коментари Харесай

Борисов: България е преживявала войни, ще преживее и Киро и Асен

" Парите ги няма, фискалният запас го няма. 1 милиарда лева за " Хемус " ги няма. 1,2 милиарда лева за водопроводи ги няма. ” Това разгласи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Костинброд с членове и симпатизанти на партията.

Лидерът на ГЕРБ довърши: " Кога ще ги изработим тези пари, с цел да вършим сцена или информативен център тук, в Костинброд? Държавата е счупена. Не е смешно, трагично е. После ще излязат на Орлов мост и ще кажат, че ние сме отговорни. Въпросът ми е кой ги конфигурира, кой искаше България да е разрушена? ”

Бойко Борисов прочете част от обява, обвързвана с отчета на ДАНС за далаверите с газа на предходните ръководещи:,,Кирил Петков подписва мним контракт за 1 млн. лева с консултанти. Засечени 5 офшорки, свързани с „ Продължаваме промяната ”, през които минавали комисионни. Прокуратурата проверява Кирил и Асен за 100 млн. лева, " ощипани " от бюджета ”.

Пред препълнената зала на  читалище " Иван Вазов-1947 " водачът на ГЕРБ сподели с графика по какъв начин държавният дълг се усилва фрапантно при ръководството на " Промяната ". В момента дългът от 29,2 при ГЕРБ е скочил на 36,2 милиарда при Асен Василев.

След това Борисов сподели и графика за увеличението на инфлацията - от 0,6 при ГЕРБ, до над 15% при " Промяната ".

Лидерът добави, че България е преживявала войни, ще преживее и Киро и Асен.

На срещата със симпатизантите се изрекоха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, лидерът на листата на обединението ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов и вторият в нея - Радомир Чолаков.

Бойко Борисов поздрави листата на ГЕРБ за София-област, пожела триумф на кандидат-народните представители от Костинброд Кристина Йорданова и Жаклин Костадинова, снима се с всички присъстващи членове и симпатизанти на партията.

В залата участваха кметовете на общините от ГЕРБ: Божурище, Сливница, Драгоман, Годеч, Ихтиман, Костенец, Долна Баня, Копривщица, дружно с членове и симпатизанти, представители на структурите и поданици от всички други общини от София-област.
ТЕМА преди 34 минути 1084 преди 19 часа 3126 преди 1 ден 4074
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР