Парис Хилтън се сгоди в навечерието на Свети Валентин. Ден

...
Парис Хилтън се сгоди в навечерието на Свети Валентин. Ден
Коментари Харесай

Парис Хилтън отново се сгоди

Парис Хилтън се сгоди в навечерието на Свети Валентин. Ден преди празника на любовта, русокоската е споделила „ да “ на своята половинка – финансиста Картър Риъм.

Предложението е станало по време на отмора на двамата на частен остров, където те бяха отишли за рождения ден на русокоската.

Щастливите влюбени сами се похвалиха с новината, като разгласиха фотоси от годежа в обществените мрежи. На тях русокоската е в сребриста рокля, до момента в който Картър я добавя с бял костюм.

„ Когато откриеш своята сродна душа, не просто го знаеш. Усещаш го “, написа Парис в профила си и продължи:. „ С моя обичан сме дружно от първата ни среща и за моя рожден ден той провежда особено пътешестване до тропическия парадайс. Докато се разхождахме за вечеря по плажа, Картър ни заведе до място, украсено с цветя, и падна на едно коляно. Казах да, да вечно. Няма различен, с който бих предпочела да прекарам вечността. “


Не липсваха обаче и критици, които насочиха упреци към двамата, защото поради пандемията, в Лос Анджелис и в огромната част от Съединени американски щати управляващите предлагат на хората да заобикалят неналожителни пътувания и да стоят по домовете си.

Това обаче по никакъв метод не помрачи щастието на влюбените, които не скриха вълнението си от годежа.

„ Развълнувана съм от тази последваща глава в моя живот и от това, че имам подобен подкрепящ сътрудник. Ние взаимно си оказваме помощ да бъдем по-добри хора. Той си заслужаваше чакането “, показа Хилтън пред Vogue.

Риъм също сподели възхищението си от бъдещата си младоженка: „ Още от първата ни среща съумях да опозная същинската Парис. Хората, които са гледали нейния документален филм и са осведомени с това, което прави, знаят, че тя е блага, интелигентна, същинска и невероятна. Нямам самообладание да я имам като сътрудник в живота. “

Любовта сред Парис и Картът пламва преди към година, като двамата не стопират да демонстрират любовта си един към различен.

Любопитното е обаче, че това е четвърти годеж за богатата наследница, която преди този момент кроеше проекти за сватби с Джейсън Шоу, Парис Лацис и Крис Зилка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР