Парис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981

...
Парис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981
Коментари Харесай

Парис Хилтън загуби кученцето си, нае екстрасенс да го търси


Парис Хилтън  Парис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 година в Ню Йорк в фамилията на Кати и Ричард Хилтън. Има претърпява мъчителна загуба. Тя е изгубила обичаното си кученце Diamond Baby. Лошата вест показа самата Парис в Instagram.

„ Толкова ми е мъчно да споделя това, тъй като нямам думи. Diamond Baby @HiltonPets е в неопределеност от предходната сряда “, написа 41-годишната Хилтън дружно със слайдшоу от фотоси и видеоклипове на нейното фамозно чихуахуа.
                             

Според Хилтън тя е била на фотосесия, до момента в който също е била в развой на пренасяне на жилище, и тя спекулира, че „ някой от хамалите би трябвало да е оставил врата отворена “.

„ Семейството и приятелите ми ми помагаха да търся из целия ми квартал и отидохме от врата на врата, само че към момента не сме я намерили “, продължи Хилтън.

„ Наехме детектив за домашни любимци, говорещ с кучета, екстрасенс за домашни любимци и в този момент търсим дронове за намиране на кучета. Правя всичко по силите си, с цел да я върна ", написа още звездата.

„ Всеки, който в миналото е обичал домакински любим и е изгубил домакински любим, ще разбере болката, която изпитвам – Сърцето ми е разрушено. Бях в сълзи, толкоз тъжна и депресирана. Чувствам се като че ли липсва част от мен и нищо не е същото и без нея тук “, продължи тя, добавяйки, че Diamond Baby е „ като щерка за мен “ и е нейният „ най-хубав другар “.

Хилтън добави, че е била „ уплашена да я разгласи за изчезнала пред обществеността, тъй като хората могат да бъдат жестоки и аз се безпокоя за нейната сигурност, само че е отчаяна и колкото повече време минава, толкоз по-далеч се чувства от възможностите с цел да си я върне. Хилтън приключи поста си с предложение за премия за всеки, който може да й помогне да си върне обичаното кученце.

„ Ако имате НЯКАКВИ препоръки по отношение на местонахождението на Diamond Baby или чувствате, че сте я виждали – апелирам, свържете се с имейл адреса: [email protected] “, написа тя. „ Ще има огромна премия за завръщането й и БЕЗ заложени въпроси. Моля, апелирам, апелирам, изпратете имейл, в случай че знаете НЕЩО, и апелирам, внимавайте за бебето ми ", написа още Хилтън.

Хилтън за първи път приветства Diamond Baby в живота си през есента на 2016 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР