Парис Хилтън обяви, че най-сетне е успяла да избере перфектната

...
Парис Хилтън обяви, че най-сетне е успяла да избере перфектната
Коментари Харесай

Парис Хилтън се фука със сватбената рокля

Парис Хилтън разгласи, че най-накрая е съумяла да избере съвършената сватбена рокля, с която да встъпи в брак с Крис Зилка . " Избрах я! Толкова е страхотна, че нямам самообладание да я видят всички. В момента се прави по поръчка, тъй че ще бъде в действителност специфична. Прегледахме доста разнообразни благоприятни условия, тъй като измежду приятелите си имаме невероятни дизайнери, които са извънредно надарени. Изборът в действителност беше сложен ", написа в обществените мрежи богата наследница, цитира БГнес.

Очаква се 37-годишната певица, актриса, бизнес дама, дизайнерка и понастоящем и диджей да се омъжи за артиста Крис Зилка по-късно тази година. Към момента всички елементи към церемонията се пазят в загадка, само че неотдавна тя издаде, че изобретателният шеф на " Мошино " Джеръми Скот ще сътвори за нея специфична рокля за афтър празненството след сватбата.

Хилтън и Зилка са другари от 8 години, откакто се срещат на празненство на " Оскари " -те. Едва преди две години обаче двамата станаха и двойка. В началото на 2018 пък Зилка й предложи брак по време на сантименталната им ски отмора в Аспен и то с голям пръстен с 20-каратов елмаз, струващ повече от 2 млн. $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР