Парис Хилтън написа по повод годишнината от сватбата им, че

...
Парис Хилтън написа по повод годишнината от сватбата им, че
Коментари Харесай

Парис Хилтън: Чувствам се като най-щастливото момиче на света

Парис Хилтън написа във връзка годишнината от сватбата им, че се усеща като " най-щастливото момиче на света ", че е омъжена за Картър Ръм.


42-годишната звезда се включи в обществените мрежи, с цел да даде на почитателите си взор зад кулисите на празненствата по случай годишнината от сватбата им, публикувайки фотография на голям букет цветя, който е изпратила на брачна половинка си.

Заедно със фотографията Парис, която се омъжи през 2021 година, написа в своята Instagram Story: " Специална изненада за годишнината на моята обич ".

Розите бяха с разнообразни нюанси на розовото и бяха подредени във формата на сърце.

Русата хубавица - която има деветмесечен Финикс от Картър - сподели: " Това е най-хубавото, което може да се направи: " Честита годишнина, бебче, обичам те. Толкова е красиво ".

Парис разгласява в Инстаграм различен трогателен привет към брачна половинка си.

Наред с някои фотоси от сватбения им ден Парис написа: " Преди 2021 година 11 ноември беше обичано число от календара. Сега е годишнината от един от най-хубавите дни в живота ми. Честита двегодишнина, обич моя! Благодаря ти, че всеки ден ме караш да се усещам като най-щастливото момиче на света ".

През октомври Парис разкри, че би желала да има момиченце.

Телевизионната звезда показа пред E! News: " Нямам самообладание един ден да имам своя лична дребна принцеса и това е нещо, за което приказваме и мислим от самото начало "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР