Парис Джексън превърна преживяването след края на една връзка в

...
Парис Джексън превърна преживяването след края на една връзка в
Коментари Харесай

Дъщерята на Майкъл Джексън издава дебютен соло албум

Парис Джексън трансформира прекарването след края на една връзка в дебютен соло албум, написа " Дарик ".

Дъщерята на Майкъл Джексън, която е на 22 години, е музикален почитател през целия си живот и пробва да прави своя музика, само че до момента не смееше да се назовава певица и композитор.

" Това е едно от най-страхотните усеща, които съм изпитвала ", сподели Джексън в извънредно изявление за Associated Press.

Тя дефинира стила си като различен фолк, надалеч от жанра на краля на поп музиката Майкъл Джексън.

" Развълнувана съм, нервна съм, само че се усещам уверена, че хората, които би трябвало да чуят този албум, ще го сторят. Той ще доближи до тях ", споделя тя.

По-рано тази година Джексън бе част от акустичното дуо " Саундфлауърс " с приятеля си Гейбриъл Глен, до момента в който двамата не се разделиха. След раздялата тя безусловно изпитвала физическа болежка, само че я трансформирала в изкуство. " Ти беше всичко за мен, а в този момент падам на земята ", пее Джексън в сингъла " Let Down ", който излезе на пазара през вчерашния ден.

The 22-year-old daughter of Michael Jackson released her first solo single, "Let Down, " Friday from her upcoming debut album "Wilted, " out Nov. 13.

Paris Jackson describes her acoustic sound as alternative folk.
— USA TODAY (@USATODAY)

Дебютният албум " Wilted' съдържа 11 части и излиза с лейбъла " Рипаблик Рекърдс " на 11 ноември.

Джексън споделя, че върху творчеството ѝ са повлияли доста актьори, измежду които Деймиън Райс, Рей Ламонтан и Конър Обърст. Очите ѝ искрят, до момента в който споделя, че е върл почитател на инди рок групата " Манчестър Оркестра ". Не могла да си откри място от наслада, когато научила, че китаристът, артист и композитор на групата Анди Хъл ще продуцира първия ѝ запис. Певицата отпътувала за Атланта, с цел да работи с него и споделя, че групата одобрила музиката ѝ.

Майкъл Джексън държеше трите си деца встрани от светлините н прожекторите. След гибелта му през 2009 година Парис и двамата ѝ братя - Принс (23 г.) и Биги (18 г.) заживели с баба си Катрин Джексън. Когато навършва 18 година, Парис заживява сама, работи като модел, актриса и музикант.

През юни тя и тогавашният ѝ другар Глен пуснаха документалната поредност " Без филтър " във Facebook, в която Джексън разкри за опитите си за самоубийство, за самонаранявания и показа, че музиката е нейният метод да приема болката.

В клипа към новия сингъл " Let Down' има поклон към пристрастеността на младия Майкъл Джексън към ужасите и кръвта. Сърцето на героинята на клипа е безусловно изтръгнато от тялото ѝ от нейния обичан. Има подиуми в тъмни гори, които припомнят за фамозния клип " Thriller'' на Майкъл Джексън. На въпрос какво би споделил татко ѝ за музиката ѝ, Джексън дава отговор, че не знае, само че се надява, че би бил благополучен и би я подкрепил, тъй като тя се усеща щастлива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР