Парис Джексън като Исус... Преди два месеца, когато за първи

...
Парис Джексън като Исус... Преди два месеца, когато за първи
Коментари Харесай

Когато хората не искат Парис Джексън да бъде Исус

Парис Джексън като Исус... Преди два месеца, когато за първи път разбрахме, че дъщерята на Майкъл Джексън ще влезе в тази роля, бяхме много комплицирани.
 Парис Джексън, Бела Торн, Habit и ролята на Исус
Парис Джексън ще бъде Исус

В Habit ще гледаме и Бела Торн

Не тъй като се съмняваме с актьорските ѝ качества, а тъй като концепцията на самия филм - Habit, ни е объркваща. В него Бела Торн играе жена, която се преструва на монахиня, само че в това време има култ към Исус.

Наистина странна идея. Според The Guardian, концепцията Парис Джексън да играе Исус не се е харесала на много хора и даже има стартирана петиция с настояването филмът да не вижда бял свят.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PK Dragonfly (@parisjackson) на Май 14, 2020 в 6:38 PDT

Към момента над 260 000 души са се подписали. Създателите на петицията пък настояват, че концепцията на кино лентата насажда неверни усещания за християнската религия, наричайки Habit " отпадък ".

Петицията твърди също по този начин, че Исус (Джексън) ще бъде хомосексуален, което също е недопустимо. Това от кое място го знаят не е ясно, тъй като на никое място досега сходна информация не е излизала.
 Парис Джексън и татуировката, която си прави сама
Парис Джексън и татуировката, която си прави сама

Когато зорът не ти дава мира

Тази не е първата петиция против Habit, като организацията One Million Moms събра над 69 000 подписа срещу кино лентата, заклеймявайки го като осквернение. Ние пък бихме му дали късмет, тъй като не мислим, че изкуството би трябвало да бъде ограничавано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР