Парис Джексън и приятелят й Гейбриъл Глен, които издадоха дебютното

...
Парис Джексън и приятелят й Гейбриъл Глен, които издадоха дебютното
Коментари Харесай

Парис Джексън представя документална поредица във Facebook Watch

Парис Джексън и приятелят й Гейбриъл Глен, които издадоха дебютното си EP като групата The Soundflowers, са подготвени да пуснат документална поредност във Фейсбук Watch.

Сериите в цифровата платформа ще проследят тяхната инди-фолк музикална колаборация.
Защо дъщерята на Майкъл Джексън напусна демонстративно стилното шоу на Dior, на което дефилираха коне
Първият епизод от поредицата " Soundflowers, Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn " ще дебютира на 30 юни, като шестте серии ще излизат ежеседмично във вторник до 4 август.

Трейлърът на поредицата е фокусиран към битката на Парис Джаксън със засиленото медийно внимание в годините след неочакваната гибел на починалия й татко Майкъл Джексън през 2009 година
Парис с опити за самоубийство след смъртта на Майкъл Джексън Дъщерята на Краля на попа проговори за гибелта на татко си
Дъщерята на Краля на попа направи телевизионни и актьорски изяви и загатна за своето бъдеще в музиката, което в този момент идва с The Soundflowers.

" Виждате по какъв начин едно дете пораства в очите на обществеността и забравяте, че аз съм човек ", споделя Парис Джексън в филмовия откъс, до момента в който бяга от преследващите я папараци.



Тя прибавя, че Гейбриъл Глен схваща " болката, която съм претърпял през целия си живот. Той ми оказва помощ да осъзная, че това е, което съм родена да върша ".

Американският модел, актриса и музикант Парис-Майкъл Катрин Джексън е второто дете и единствена щерка на Майкъл Джексън и Деби Роу.

The Soundflowers издадоха през вчерашния ден едноименния си дебютен краткосвирещ албум (EP) - слушайте го в Спотифай.



Вижте повече за Парис Джексън в Ladyzone.bg.
" Нефилтрираните " документални серии за Парис Джексън излизат във Фейсбук Watch (ВИДЕО) Дъщерята на Майкъл Джексън и гаджето й Гейбриъл Глен ще разрешат на феновете да надникнат зад завесите на групата им The Soundflowers
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР