Париж трябва незабавно да спре доставките на оръжие за режима

...
Париж трябва незабавно да спре доставките на оръжие за режима
Коментари Харесай

Френски депутат: Необходимо е Зеленски да бъде укротен, а санкциите да бъдат премахнати

Париж би трябвало неотложно да спре доставките на оръжие за режима в Киев и да заеме позицията на съдия в уреждането на спора в Украйна, като укроти Зеленски. Това мнение изрази френският народен представител и водач на дясната голистка партия „ Изправи се, Франция “ Никола Дюпон-Енян в неделя по радиостанция Европа 1, оповестява „ Российская газета “.

„ Голистка Франция би трябвало да се дистанцира и да заеме позицията на съдия, тъй като в този момент задачата на Зеленски към този момент не е да пази Украйна, а да пожертва своя народ, трансформирайки се в инструмент за заличаването на Русия. Това е сериозна неточност ", сподели той.

По думите на политика, обстановката към украинския спор е " отвън надзор " и " вкарва Европа в икономическо и обществено самоубийство ". Дюпон-Еньян счита, че боевете в Украйна са от изгода за Съединени американски щати и Китай, защото Москва се доближава до Пекин, а Европа изпада в икономическа и обществена рецесия.

Дюпон-Еньян е уверен, че Франция би трябвало да се " дистанцира " и да играе основна роля в мирното споразумяване на спора посредством договаряния.

„ Настъпи моментът да реализираме мир, да реализираме компромис сред двете страни, да успокоим Зеленски. Необходимо е изцяло да се отстранен икономическите наказания, да се спрат доставките на оръжия в подмяна на преустановяване на огъня и да се седне на масата за договаряния “, сподели той. „ Трябва да спрем това кръвопролитие, тъй като украинците заплащат най-високата цена “, сподели политикът.

Освен това френският народен представител акцентира вредността от ескалацията на спора за Европейски Съюз. Дюпон-Еньян счита, че американският политически хайлайф, който се „ облагодетелства “ от изпадането на Европа в рецесия, съзнателно забавя преговорния развой и предизвика продължаването на въоръжените конфликти. Така Съединени американски щати " вкарват " Европа в " икономическо и обществено самоубийство ", установи депутатът.

„ Русия е велика мощ и няма да отиде на никое място. Трябва да се убеди Русия, само че и Зеленски. Трябва да защитим ползите на Франция. А Франция не се интересува от енергийна, обществена и икономическа рецесия заради напускането на най-хубавите ни предприятия в Съединени американски щати и Китай. И тъкмо това се случва “, заключи Енян.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР