Париж е насрочен за най-голямата операция по сигурността в историята

...
Париж е насрочен за най-голямата операция по сигурността в историята
Коментари Харесай

Терористична заплаха „вълк-самотник“ на Олимпиадата в Париж означава най-голямата операция по сигурността в историята на Игрите

Париж е плануван за най-голямата интервенция по сигурността в историята на Олимпиадата, когато Игрите се върнат в града за първи път от век.

Терористът „ самотният вълк “ е разпознат като главната заплаха за церемонията по откриването, на която 160 лодки ще се насочат към река Сена, превозвайки съвсем 10 000 спортисти и публични лица. Най-малко 45 000 чиновници по сигурността ще бъдат ситуирани по улиците, покривите и вътре в постройките.

Флота от туристически кораби и лодки-ресторанти ще мине по маршрута от 6 км (3,5 м) от моста Аустерлиц, покрай Нотр Дам, до крайбрежията до Айфеловата кула. Френският президент Еманюел Макрон призна, че церемонията в петък, 26 юли, може да бъде преместена на стадион, в случай че сигурността не може да бъде обезпечена. Но уредниците споделиха на Mirror, че „ шоуто би трябвало да продължи “.

Те настояха, че „ няма проект Б “ за церемониал на спортисти, който ще бъде гледан от международна телевизионна публика от към 1 милиард. Очаква се още 350 000...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР