Париж е мечта на много хора. За някои сбъдната, а

...
Париж е мечта на много хора. За някои сбъдната, а
Коментари Харесай

Сериалът, за който всички говорят: "Емили в Париж" и защо си струва (или пък не) да го гледате

Париж е фантазия на доста хора. За някои сбъдната, а за други идна. Този град е несъмнено в нашия лист за тези кътчета по света, които би трябвало да посетим най-малко веднъж в живота си. Ако това обаче е невероятно, най-малко на този стадий, то може да се потопим отчасти в атмосферата на френската столица, с помощта на най-новия сериал на " Нетфликс ", който е с присъединяване на прелестната Лили Колинс.

Тя влиза в ролята на младата, красива и амбициозна Емили, която идва в Париж от Щатите, с цел да помогне на американската си шефка. Парижкият офис, в който попада Емили я сбълсква с голям брой трудности и компликации. Допълваме, че хубавицата се занимава с цифров маркетинг и е виновна за разнообразни рекламни акции на компании и обществени персони. 

Виж още:

С какво обаче се сблъсква Емили в Париж? Ами с не изключително отзивчиви и дружелюбни хора. Надменни, самонадеяни, даже арогантни на моменти, а тя е по-скоро доверчива, та даже и леко наивна в някои подиуми. Около сериала, който се състои от 10 епизода, които не са с по-голяма продъжителност от 30 минути, се завирхи сериозен спор - това ли същинското лице на Париж, на французите? Сценарият също отнесе известни рецензии, че не е задоволително изчерпателен, Емили е прекомерно лекомислена, позволява доста и неуместни неточности, държанието ѝ към някои хора не дава отговор на средата и позицията ѝ.

Виж още:

На този декор обаче стоят другите хора, които по-скоро показват позитивно мнение.  Този къс сериал, който евентуално ще има втори сезон, е основан най-много, с цел да ви разведри, да се отпуснете в хладната октомврийска вечер с чаша топла напитка и... просто да се насладите на красивите парижки гледки, леко и бързо разрастващо се деяние. Непретенциозен и сантиментален, цялостен с красиви тоалети и сладки диалози сред другари. Ако ви се гледа нещо разтоварващо, ненапрягащо с драма и екшън, и комплициран сюжет, то " Емили в Париж " е напълно за вас. 

Допълваме, че " Емили в Париж " е по концепция на основателите на " Сексът и градът ", по-конкретно Дарън Стар. Може би тъкмо поради това упования са малко по-различни за главаната героиня Емили. Сравнения с Кари обаче не би трябвало да се вършат, тъй като става дума за разнообразни генерации и история. Какво ще се случи обаче във втори сезон, в случай че бъде сниман, следва да разберем. 

Източник фотоси & thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР