ПАРИЖ (AP) — За Олимпиадата в Париж това може да

...
ПАРИЖ (AP) — За Олимпиадата в Париж това може да
Коментари Харесай

Подобно на Банкси, френската мистерия „Invader“ маркира градовете с изкуство. Той може да изненада Олимпиадата в Париж

ПАРИЖ (AP) — За Олимпиадата в Париж това може да е съвсем нов спорт: Печелете точки, като преследвате мозайки, които тайнствен художник, наричащ себе си „ Нашественик “, е закрепил към стените из столицата на Франция, по света и даже беше пренесен нагоре до Международната галактическа станция.

Венсан Жиро, един от парижките почитатели на художника, към този момент е разпален състезател. Той изтегли пристрастяващата игра за мобилен телефон „ Flash Invaders “ на Invader, която дава точки на консуматори, които намерят и снимат цветни и странни творби на пикселизираното изкуство.

Бързо привързан, Жиро единствено за година е наблюдавал 1565 от тях, като натрупа толкоз доста точки, че се изстреля в топ 1000 на класацията от повече от 360 000 играчи.

„ След няколко месеца открих и изпратих всички тези в Париж “, споделя Жиро, игра - име Винс-Вейдър. Търсенето на мозайки на Invader, търсенето им нагоре и в близост по стени, тротоари, мостове и даже на върха на Айфеловата кула е „ различен метод за откриван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР