ПАРИЖ (AP) — Плувната част от тренировката за олимпийския триатлон

...
ПАРИЖ (AP) — Плувната част от тренировката за олимпийския триатлон
Коментари Харесай

Властите в Париж са уверени, че качеството на водата ще се подобри, за да могат олимпийците да плуват в Сена

ПАРИЖ (AP) — Плувната част от тренировката за олимпийския триатлон беше анулирана в неделя заради опасения по отношение на качеството на водата в река Сена, само че чиновници на Париж споделиха, че са уверени, че триатлонистите ще могат да плуват в известния воден път на града по време на същинските събития през идната седмица.

Триатлонът за мъже е плануван за вторник, до момента в който дамите би трябвало да състезавайте се в сряда. Триатлонистите трябваше да имат късмет да се срещнат с трасето в неделя, само че уредниците споделиха, че са отменили плувния стадий, откакто представители на Световния триатлон, градски и районни управляващи и други лица, вземащи решения, се срещнаха, с цел да обсъдят тестванията за качеството на водата.

Качеството на водата в Сена е тясно обвързвано с времето. След пороен дъжд по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри в петък и дъждовете продължиха в събота, беше взето решение пробното плуване да бъде анулирано. Тъй като в прогнозите няма повече дъжд, публични...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР