ПАРИЖ (АП) — Гомес Антонио прекара последните няколко седмици, събуждайки

...
ПАРИЖ (АП) — Гомес Антонио прекара последните няколко седмици, събуждайки
Коментари Харесай

Парижките барикади започват да се спускат след церемонията по откриването на Сена, но много от тях все още се борят

ПАРИЖ (АП) — Гомес Антонио прекара последните няколко седмици, събуждайки се в 4 сутринта, с цел да стартира обиколката си из Париж, разнасяйки листове стъкло в белия си микробус.

Това беше единственият метод, по който 60-годишният продавач на стъкло можеше да се движи по затворените улици в сърцето на града и стените, блокиращи мостовете през река Сена, основани като част от засилените ограничавания за сигурност за церемонията по откриването на Олимпиадата 2024 в петък по водния път.

Металните барикади, блокиращи улиците, затворените метростанции и по-късно бойкот на френските влакови линии в петък, които стопираха високоскоростното железопътно пътешестване, ориентирано към и от града накара парижани и гости да мърморят. Но в този момент, откакто церемонията по откриването завърши, доста се надяват елементи от центъра на града да се отворят още веднъж.

Pont Des Invalides, мост над Сена покрай Айфеловата кула, към този момент беше отворен в събота и някои полицейски барикади бяха съборени. Но х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР