Парична гаранция от 2000 лв постанови Районният съд в София

...
Парична гаранция от 2000 лв постанови Районният съд в София
Коментари Харесай

2000 лева глоба за 18-годишната шофьорка, помела пет коли в столичния кв. Люлин

Парична гаранция от 2000 лева постанови Районният съд в София за 18-годишната Дияна Мандакова, която в дребните часове на 13 септември опустоши с автомобила си пет паркирани коли в столичния квартал " Люлин ".

При последвалия тест дрегерът отчел позитивен резултат. Тестът за опиати посочил, че обвинената е карала и след приложимост на кокаин. При случая пострада една от пътничките в нейния автомобил. В правосъдната зала стана ясно, че експертизата сподели над 1,9 промила алкохол в кръвта.

Пред съда ученичката през сълзи съобщи, че откровено съжалява за всичко.

" Със сигурност няма да се прикривам, ще спомагам за следствието. Извиних се на притежателите на колите, ще поема всички вреди. Със сигурност това няма да се повтори ", сподели Дияна.

Тя съобщи пред съда, че желае да върви на учебно заведение и тази година има матура. В залата стана ясно, че във въпросната вечер момичето карало автомобила на майка си. Според юриста му била засечена от различен автомобил и се наложило да направи внезапна маневра, с цел да избегне произшествие.

Според прокуратурата обаче действието е с висока социална заплаха и има риск обвиненият да извърши друго закононарушение.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР