Пари за лечението на слепотата ми нямам. Направих кампания за

...
Пари за лечението на слепотата ми нямам. Направих кампания за
Коментари Харесай

Сашка Васева здраво закъса, няма пари да се лекува

 Пари за лекуването на слепотата ми нямам. Направих акция за събиране на средства, с цел да отида в клиника в Германия, само че резултат няма. Хората евентуално са в затруднено състояние и нямат опция да подаряват. Чувствам се в невъзможност и не знам какво да направя ". Това изповяда пред  " "  легендата на българския попфолк.

Изпълнителката има недоразвитост на зрителния нерв, която е повода очертанията тук-там и предмети да й се сливат. Трудно й е даже да слиза сама по стълбите, а когато излиза на открито, постоянно е с компаньон. Казва, че с едното око въобще не вижда, а с другото й е мъгливост. За проблемите на Сашка се разбра при присъединяване й във " ВИП брат ". Тогава тя за пръв път обществено проговори за казуса си. Мнозина не й повярваха, мислейки, че певицата разиграва спектакъл. Впоследствие се оказа, че Сашка в действителност има сериозен здравословен проблем.

Изпълнителката дълго време пробва да се излекува с национална медицина и чудодейни извори, само че казусът й се задълбочи. Наскоро Сашка научава, че може да се подложи на лекуване с електростимулация в клиника в немската столица Берлин. Но процедурите са скъпи.

" Едноседмичен курс с електростимулация коства към 10 000 лв., а аз би трябвало да направя 10 курса. Така че ми е нужна сумата от 100 000 лв.. Но в дарителската сметка няма средства. Разочарована съм, само че не мога да упреквам хората. Всеки си има разноски и е обикновено да намерения първо за себе си. Вярвам, че почитателите ми ще бъдат до мен в този сложен миг и ще успеем да се преборим ", споделя Сашка, която не стопира да се усмихва на инат на бедите, които я сполетяват.

Положението на Васева се усложнява в допълнение от неналичието на професионални задължения. " Нямам работа, не ме канят на участия. И напълно обикновено няма по какъв начин да изкарам пари ", откровена до болежка е емблематичната певица на прехода. Сериозен отрицателен принос за тази обстановка има и коронавирусът, който удари тежко музикалния отрасъл и доста заведения по този начин и не отвориха порти.

" Да, имам грехове, въпреки да мисля, че не аз съм най-грешната. Вярвам, че една майка не заслужава да й се случи нещо сходно, защото с раждането тя почиства кармата си. Като всеки земен човек и аз не съм постъпвала вярно в някои обстановки. Но имам право на благосклонност! ", разсъждава над живота изпълнителката на безконечни шлагери.

Сашка прибавя, че преживелица от последните дни в допълнение нажежила ситуацията в фамилията й.  " Някой болен мозък е измислил, че синът ми ще се дами, ще подвигаме женитба и още куп нелепости. Казвам ви го непосредствено - няма нищо правилно в това. Синът ми си има другарка, само че не са говорили за женитба. Децата ми не обичат публичността и няма да излязат и да кажат, че това са неистини. Но аз няма да си мълча и желая да се знае, тъй като синът ми се изнервя от сходни изявления ", обясни обстановката Дупнишката Мадона.

Васева е гневна, че от години се пускат неистини по неин адрес и това е една от аргументите да ограничи обществените си изяви и да живее надалеч от светската блъсканица. По нейни думи желае да живее умерено със фамилията си, да възвърне зрението си и да бъде оставена намира от злонамерените хора, които пускат погрешни истории по неин адрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР