Пари за Детската клиника по изгаряния към института Пирогов“ събра

...
Пари за Детската клиника по изгаряния към института Пирогов“ събра
Коментари Харесай

Евгени Минчев отпразнува 60-и юбилей с дарения за Пирогов и торта с корона

Пари за Детската клиника по изгаряния към института „ Пирогов “ събра на 60-ия си празник лорд Евгени Минчев. Светският пиар и продуцент разгласи на тържеството, че се е отказал да снима формален клип към най-новата си ария „ Богородично “ и е решил да подари сумата за идеята, написа " Телеграф ".

Мечта

След като чества с кралски особи на самата дата в Лондон, видният покровител го означи и в София с нетрадиционен концерт. Евгени Минчев реши да повери най-хубавите и най-новите си песни на известни български реализатори под надпис „ Звезди пеят... Евгени “. Богдана Карадочева, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, братя Аргирови, Валентин Велчев, Таня Боева, Есил Дюран, Искрен Пецов и други извършиха на нов глас неговите рими и мелодии. Специална изненада за вечерта бе ария, за пръв път изпълнена от Ирен Кривошиева, написана от Минчев, като актрисата призна, че от дълго време е имала фантазия да пее и е щастлива, че се е сбъднала. Приходите от концерта също бяха дарени на „ Пирогов “.

Небе

„ Трябва да отбележа великодушния жест на притежателя на балет Фламинго, които украсиха брилянтно вечерта ни нощес. Той отхвърли хонорар, който ще бъде възложен за нашата благотворителна идея. Благодаря на инж. Пламен Колев, който снима клип на „ Богородично “ по време на подготовките и той ще бъде постнат доста скоро в канала ми в YouTube ”, показа след празненството Евгени Минчев.

Над 125 души се забавляваха и го подариха с обич и дарове, а тортата му от Нико бе същинско произведение на изкуството – на три етажа, с неговите букви и златна корона. „ Огромно благодаря на Артур Надосян, който реализира всички аранжименти. Благодаря на Богдана Карадочева, която ме трогна до сълзи, изпълнявайки песента ми „ Богородично “. Благодаря на приятеля, виртуоза пианист Георги Черкин, който изсвири непринудено на рояла мелодията от песента ми „ Май съм небе “. Карли изпрати видеопожелание към мен и гостите ми, скоро ще си пристигна в България и ще имаме ново празненство “, добави още лорд Минчев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР