Пари за деца: Как и докога ще получим до 600

...
Пари за деца: Как и докога ще получим до 600
Коментари Харесай

Пари за деца: Как и докога ще получим до 600 лв. за едно и до 1200 лв. за две деца


Пари за деца: Как и докога ще получим до 600 лева за едно и до 1200 лева за две деца. Наближава крайният период за заплащане на налози с отстъпка. Десет работни дни остават до крайния период за прилагане на данъчна отстъпка за ранно онлайн обявление и заплащане.
Срокът за прилагане на 5% отстъпка изтича на 31 мартКраят на данъчната акция е 2 майКак да си върнете до 600 лева от налозите за гледане на дете?5% отстъпка от дължимите налози
Срокът за прилагане на 5% отстъпка за ранно онлайн обявление и заплащане е 31 март, а крайният период за оповестяване на приходите и заплащане на дължимия налог върху общата годишна данъчна основа тази година е 2 май, първият работен ден след 30 април, припомнят от приходната организация.
Данъчни облекчения за родители
Родителите, които не са се възползвали от опцията за данъчни облекчения за развъждане на деца, посредством работодателя си по трудов контракт, могат да го създадат с подаването на годишна данъчна декларация.

В взаимозависимост от облагаемите приходи на родителите за предходната година,  ще получат съответно до 600 лева. за едно дете, до 1200 лева. за две и до 1800 лева за три и повече деца. За развъждане на едно дете с увреждания сумата за приемане е до 1200 лева

Крайният период за подаване на годишна данъчна декларация изтича на 2 май тази година.

Формираните суми за възобновяване, в случай че има такива, ще се изплащат в период от 1 месец след подаването на декларацията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР