Пари в България има, но те трябва да стигнат до

...
Пари в България има, но те трябва да стигнат до
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Не сме се карали за листите, ще бъдем първа политическа сила

Пари в България има, само че те би трябвало да стигнат до жителите и бизнеса, ние показахме, че това е допустимо. Вместо да пълним чекмеджета, ние ги даваме на хората и бизнеса.

Това съобщи Настимир Ананиев от " Продължаваме Промяната " в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му концепцията на партията е да реши проблемите на хората. Нашето обединените " ПП-ДБ " знаем по какъв начин да ги решим.

" Не сме се карали за листите, аз постоянно съм бил в София и ще си бъда отново в София. Не е значимо да си лидер на листа, идеята е значима. Важно е в действителност, че обединените " ПП-ДБ " става платформа, която подава ръка на жителите. Граждански начинания се включват в нашата платформа, тъй като желаят да живеят обикновено ", разяснява Ананиев.

Допълни, че нормалността би трябвало да е обезпечена за българските жители, поради и че страната е част от европейската общественост.

Според него само ПП-ДБ могат да сформират работещ кабинет, който да даде сигурност против страховете на хората.

" Когато политици насаждат своята политика посредством боязън, това е безусловно недопустимо. Въпросът е да има всеобщо гласоподаване, което да даде болшинство на групировката, която може да върне нормалността ", сподели още Настимир Ананиев.

Прогнозира, че ще бъдат първа политическа мощ на изборите, с огромна преднина.

Ананиев сподели още, че в ГЕРБ има две крила, които се " бият " между тях - крило " Магнитски " и евроатлантическото.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР