Пари срещу реформи. МВР има нужда от сериозни реформи. Има

...
Пари срещу реформи. МВР има нужда от сериозни реформи. Има
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ротация ще има, животът на това правителство ще е по-дълъг, отколкото се прогнозира

Пари против промени. Министерство на вътрешните работи има потребност от съществени промени. Има благоприятни условия, които да обезпечат средства от вътрешната страна. Това съобщи съпредседателят на ПГ на „ “- (ПП-ДБ) в Народно събрание Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия във връзка желаните средства за увеличение на заплатите на работещите в службите.

„ За да бъде привлекателна службата, би трябвало да са стимулирани чиновниците, да е добре обезпечена службата. Териториалните дирекции на Министерство на вътрешните работи имат съществени проблеми “, сподели той.

„ Мнозинството, излъчено от този кабинет би трябвало да поддържа бюджета. Това е единственият закон, който се внася единствено от държавното управление и би трябвало тези народни представители, които са излъчили кабинета, да го поддържат. Между първо и второ четене могат да се създадат промени “, съобщи Атанасов.

„ Създаването на постоянно държавно управление след две години  избори беше сериозен триумф и то от политическа мощ, която нямаше болшинство. Не е елементарно, изключително с тези плаващи болшинства. Хората са ни изпратили в Народното събрание и ние би трябвало да намерим метод да се разберем. Споровете сред нас би трябвало да са продуктивни. Миналата седмица напуснахме пленарната зала, тъй като внесоха три процедури за избор на началник на Българска народна банка, Сметната палата, НЗОК. Ние сме страната на изтеклите мандати. Над 20 ръководители и това е доста сериозен проблем за страната. С би трябвало да се споразумеем за избран темп на деяние, само че и да претендентите да бъдат утвърдени от всички “, изясни политикът.

„ Търкания има на всички места, изключително когато става дума за кадрови назначения. Няма да изваждам неща от кухнята. Имаме претенденти, само че не сме ги оповестили, до момента в който не ги представим на ГЕРБ-. Ротация ще има и съм уверен, че животът на това държавно управление ще е по-дълъг, в сравнение с се предвижда “, акцентира Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

Съпредседателя на ПГ на ПП-ДБ в Народно събрание разяснява и драмата с имунитета на водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година „ Това деяние е вярно, само че малко закъсняло. Не разбрах тази тежка драма сред Борисов и Гешев, тъй като те се разбираха, до момента в който Борисов беше на власт. Прокурорите би трябвало да приказват с актовете си. Кандидат-политикът би трябвало да изясни за тези 3,5 години за какво няма резултати от следствията му “.

„ Даваме си сметка, че несъмнено има разочаровани наши последователи, само че огромната цел беше да има държавно управление, което да придвижи сериозните промени, които всички чакат. Надявам се този ход да бъде съзнателен. От нас се чакат резултати и ще ги покажем “, прикани Атанасов.

„ Надявам се президентът Зеленски на следващия ден да е тук. Правителството го е поканило. Неговото посещаване ще има доста значим сигнал за НАТО и ще бъде от изгода за нас “, сподели още политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР