Пари, скрити между страниците на книга, са били предавани в

...
Пари, скрити между страниците на книга, са били предавани в
Коментари Харесай

Лъсна хитрата схема, по която се е въртял бизнесът с проститутки в "Бар 10", кметът Цвятко държал и още един бардак

Пари, скрити сред страниците на книга, са били излъчени в разрушения бардак в центъра на София, за който е упрекнат актуалният кмет на село Тъжа Цвятко Балабуров. Сумите отивали в шефа на клуба Валери Филипов, считан за дясна ръка на селския отличник. Това стана ясно от показанията на очевидец, които бяха представени от наблюдаващия прокурор по делото Силвия Соколова, написа „ Телеграф “.
Специализираният углавен съд остави за непрекъснато в ареста Цвятко и 6 негови съучастници, обвинени за платените милувки.
За началник е упрекнат 48-годишният Балабуров. Той беше доведен по анцунг в зала 5 на Спецсъда, като се опитваше да скрие лицето си с горнище от медиите. Бил прочут с прякорите Кмета, Цецо, Татко, Братовчеда, Цанко или Цветан, показват очевидци. Под него в йерархията стоя; Валери Филипов, който прибирал 50% от заработеното от девойките.
Когато клиент влезе в „ Бар 10 “ и си хареса продажница, оставя парите на бара, където работели сестрите Анита и Милена Георгиеви. Милена е цялостна и със синя коса, до момента в който сестра ѝ е слаба и подстригана късо, Те набирали девойките и им обяснявали разпоредбите за работа. Освен това двете съхранявали оборота от платения секс в чекмедже под бара, както и тетрадка, в която записвали клиентите на всяка продажница. След това Валери разпределял облагата на девойките съгласно клиентите. Затова и при обиските са открити пачки, всяка от които имала записка с първото име на жриците.
Филипов директно направлявал бара, като се занимавал и с набиране на нови попълнения. Стефан Стефанов, Димо Кроснаров, Валентин Майоров, Пламен Иванов изпълнявали ролята на охранители и водачи на девойките. Момичетата били викани и на адреси, а разгласи са оповестени в уеб сайтове като alo.bg и adamieva.info.
Срещу обвинените има три вида улики – показания от проститутки, които описват кой какви задания е изпулнявал, от клиенти, както и подслушани диалози. Маруса Стоянова, жрица от 2009 година споделя, че е работила в различен бардак, следен от същата група на бул. „ Евлоги Георгиев “ 69. Този обществен дом беше разпален в средата на януари и се обитава в кооперация с далечни родственици на Буров.
Друга продажница Елеонора Димитрова, която се обадила за работа на публикация във вестник „ Позвънете “, се свързала с Валери и била изпратена да работи на бул. „ Евлоги Георгиев “.
Всички обвинени до един отричаха да имат нещо общо с обвиняванията,. Валери твърдеше, че служители на реда са го карали да признае, че е предавал пари на кмета. Барманката Милена пък изясни, че е взимала пари единствено за продаден алкохол, само че не и за заплатен секс.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР