Пари Сен Жермен записа втора победа от началото на сезона,

...
Пари Сен Жермен записа втора победа от началото на сезона,
Коментари Харесай

Феновете освиркаха Мбапе, нападателят е е „загрижен“ след идването на Меси

Пари Сен Жермен записа втора победа от началото на сезона, откакто в събота вечерта надви на Страсбург с 4:2. Преди началото на дуела новата перла на парижани Лионел Меси беше показан пред почитателите, които го посрещнаха извънредно топло.

Не по този начин обаче седяха нещата с другата звезда на клуба – Килиан Мбапе, който се регистрира с гол и асистенция в дуела. При оповестяването на стартовия състав за мача със Страсбург почитателите на ПСЖ освиркаха името на нападателя, чието бъдеще е неразбираемо, а договорът му изтича след една година.

Последните информации сочат, че Мбапе е „ угрижен “ за своето състояние в отбора след идването на Меси. „ Gazzetta dello Sport “ твърди, че подписвайки с ПСЖ, аржентинецът е раздразнил Мбапе, който в този момент се притеснява, че ще бъде хвърлен в сянката както на Меси, по този начин и на Неймар.

Les sifflets des supporters pour Mbappé au Parc des princes...
— Simone Rovera (@SimoneRovera)
В главен претендент за подписа му продължава да се счита Реал Мадри. Но най-малко за това лято обаче в действителност наподобява като невъзможна цел неговото привличане на „ Сантиаго Бенабеу “. „ Daily Mail “ пък написа, че в Реал Мадрид са песимисти по отношение на това, че Мбапе ще напусне ПСЖ това лято.

Съществува и версията, че нападателят ще бъде отворен да прекара идната акция дружно с Меси, с цел да може да завоюва трофея от Шампионската лига и по-късно да премине в Реал като свободен сътрудник.

Реал Мадрид би се затруднил съществено, в случай че желае да вземе Мбаре още в този момент. Клубът не похарчи нищо дотук през трансферния прозорец, откакто финансите им бяха наранени от пандемията от ковид. Смята се, че цената на френския национал е към 160 милиона евро.

Mal di pancia, lunedì il verdetto. E rispunta il Real Madrid
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР