Пари Сен Жермен записа шеста поредна победа у дома, след

...
Пари Сен Жермен записа шеста поредна победа у дома, след
Коментари Харесай

ПСЖ си го изкара на Ница, и без Неймар

Пари Сен Жермен записа шеста поредна победа вкъщи, след 3:0 против Ница.

Парижани нямат изгубени точки на "Парк де Пренс " и се върнаха на верните релси след трагичното реми с Олимпик Марсилия в предходния кръг.

Дори и без санкции Неймар, изпъден против Марсилия, ПСЖ нямаше проблеми против Марио Балотели и компания, които съвсем не заплашиха вратата на противника.

Резултатът бе открит рано-рано, откакто още в третата минута Единсон Кавани се разписа с глава.

Анхел Ди Мария центрира съвършено от директен свободен удар, а Кавани показва топ формата си, като засече от дребен ъгъл под плонжа на вратаря на Ница.

В 20-та минута Кавани падна в наказателното поле с искане за дузпа, само че арбитърът реши друго.

Второто попадение на уругваеца обаче не закъсня и в 31-та минута той бе изведен още веднъж от Ди Мария по страховит метод и овладя на ръба на засадата, с цел да матира вратаря и да означи за 2:0.

Един удар на Балотели за малко да изненада Ареола, само че това бе най-опасното състояние за Ница през първото полувреме.

За да добави към тъгите на Ница, Данте си вкара автогол за старт на второто полувреме. Топката бе центрирана отляво, свалена от Кавани с глава, и там сред двама играчи на ПСЖ, бранителят си я вкара във вратата.

Така в 52-та минута парижани към този момент водеха с 3:0.

Последният половин час от дуела към този момент мина в много по-спокойно движение, като Килиан Мбапе опита да се изяви в предни позиции за ПСЖ, само че повече попадения нямаше.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР