Пари Сен Жермен загуби с 0:1 от Олимпик Лион в

...
Пари Сен Жермен загуби с 0:1 от Олимпик Лион в
Коментари Харесай

Има съмнения, че Неймар е със счупен глезен

Пари Сен Жермен загуби с 0:1 от Олимпик Лион в дербито от 14-ия кръг на Лига 1. Загубата за парижани се трансформира в същински призрачен сън, откакто в последните секунди на срещата Неймар получи нова травма в левия гален и напусна терена със сълзи на очи.

Неймар беше доста жестоко фаулиран от неговия съотечественик Тиаго Мендеш. Звездата на Пари Сен Жермен бе ударен доста неприятно в левия гален. Той не съумя да се изправи и беше изнесен на носилка.

Съдията Беноа Бастиен в началото сподели единствено жълт картон на Тиаго Мендеш, само че откакто прегледа обстановката с VAR, промени решението си и изгони халфа на Лион.

На Неймар следва да бъдат направени обстойни медицински проучвания, с цел да се дефинира сериозността на пострадването и изключително продължителността на неговото неявяване от терените.

Първоначално той трябваше да отиде в болница в неделя вечер за ядрено-магнитен резонанс, само че бе решено, че бразилецът би трябвало да изчака до понеделник сутринта, с цел да се види какво е положението на глезена му.

Медицинският личен състав на ПСЖ е много скептичен във връзка с резултатите.

Ако се потвърдят първичните страхове, че Неймар има фрактура, той най-вероятно ще отсъства от игра за към три месеца.

Неймар вкара седем гола в последните си четири мача и бе с съществена заслуга за класирането на тима за осминафиналите в Шампионска лига.

Бившият футболист на Барселона претърпя две обособени метатарзални травми през първите си два сезона в Париж, през февруари 2018 година (когато бе отвън игра за три месеца и пропусна 16 мача) и януари 2019г. (три месеца отвън игра и пропусна 18 мача). Неймар също по този начин получи контузия на десния гален, до момента в който играеше за Бразилия през юни 2019 година и беше отвън терените за два месеца и половина.

Неймар към този момент пропусна седем мача на ПСЖ през сегашния сезон поради травми, COVID-19 и наказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР