Пари Сен Жермен спечели убедително последния си мач преди паузата

...
Пари Сен Жермен спечели убедително последния си мач преди паузата
Коментари Харесай

ПСЖ разпиля Оксер без да се напряга

Пари Сен Жермен завоюва безапелационно последния си мач преди паузата за Световното състезание. Шампионът на Франция победи Оксер с 5:0 на “Парк де Пренс ” и то без да се напряга изключително. Килиан Мбапе откри резултата в 11-ата минута, а след почивката се разписаха Карлос Солер и Ашраф Хакими преди да е минал половин час игра. Влезлият като запаса Ренато Санчес означи четвъртото попадение в 81-ата минута, а секунди по-късно Юго Екетике означи първия си гол за клуба.

Тимът на Кристоф Галтие записа седма поредна победа във всички шампионати. Той продължава да води в класирането, като има задатък от пет точки пред втория Ланс. Оксер пък е на две точки над зоната на изпадащите преди изиграването на другите мачове от кръга. Това бе първа среща сред двата тима в Лига 1 от 10 години.

Галтие пусна звездната си тройка в офанзива. Меси, Неймар и Мбапе като че ли играха с концепция за идното международно състезание, защото не демонстрираха най-хубавото, на което са способни, само че това не бе належащо на ПСЖ през днешния ден. В 75-ата минута Меси и Неймар бяха извадени, а по същото време на терена се появи Преснел Кимпембе, който до неотдавна лекуваше травма.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР