Пари Сен Жермен спечели трудно гостуването си на Брест от

...
Пари Сен Жермен спечели трудно гостуването си на Брест от
Коментари Харесай

ПСЖ се изпоти, за да вземе трите точки срещу Брест

Пари Сен Жермен завоюва мъчно гостуването си на Брест от десетия кръг на Лига 1 с 3:2. Парижани са втори във краткотрайното класиране с 21 точки, на една зад водача Ница. Брест е шести с 15.

В 16-ата минута Брадли Баркола изведе Уорън Заир-Емери на чиста позиция, той стреля в долния ляв ъгъл и преодоля Бизот – 0:1. Пет минути по-късно Канг-ин Лий още веднъж бе отхвърлен от стража на домакините.

Пари Сен Жермен въпреки всичко означи второ попадение. Негов създател беше Килиан Мбапе, който преодоля няколко противникови играчи и с шут в долния десен ъгъл прати топката в мрежата.

Защитата на гостите се пропука в двата най-неподходящи момента – края на първото и началото на второто полувреме. В 43-ата минута Кени Лала центрира ослепително за Стив Муни, който вкара за 1:2. В 52-рата минута Роман Дел Кастийо откри Льо Дуарон при центриране от корнер, той засече с глава и изравни – 2:2.

В 86-ата минута Рандал Коло Муани бе съборен в наказателното поле и това докара до дузпа за ПСЖ. С осъществяването се нагърби Килиан Мбапе, Бизот избави удара на нападателя, само че при добавката нямаше неточност и ПСЖ се добра до трите точки.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР