Пари Сен Жермен следи отблизо ситуацията с крилото на Манчестър

...
Пари Сен Жермен следи отблизо ситуацията с крилото на Манчестър
Коментари Харесай

ПСЖ се озърта за звезда на Сити

Пари Сен Жермен следи от близко обстановката с крилото на Манчестър Сити Рияд Марез. 30-годишният алжирец не е корав титуляр в състава на Пеп Гуардиола от началото на сезона и това поражда от ден на ден спекулации, че той може да си тръгне от "Етихад ".

Футболистът е употребен постоянно в мачовете от Шампионската лига, само че за сметка на това във Висшата лига е записал единствено 4 мача като титуляр в първите 14 кръга. Затова от "Парк де Пренс " наблюдават деликатно какво се случва и са подготвени да насочат оферта за този футболист, в случай че се появи подобаваща опция, написа "Сън ".

Марез има контракт със Сити до лятото на 2023 година, като на този стадий към момента не са почнали диалози за неговото удължение. Все още не е ясно дали футболистът ще избра да се обвърже дълготрайно с "Гражданите " или ще потърси ново предизвикателство в кариерата си. Евентуална оферта от страна на ПСЖ обаче може много да го заинтригува.

Марез бе притеглен на "Етихад " от Лестър през 2018 година. До момента той има 161 мача и 47 гола за "Гражданите ". Откакто е в клуба той завоюва две трофеи на Англия, три Купи на Лигата, ФА Къп и Къмюнити шийлд. Преди това той има и една купа в Премиър лийг с Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР