Пари Сен Жермен ще се опита да привлече Лионел Меси

...
Пари Сен Жермен ще се опита да привлече Лионел Меси
Коментари Харесай

Ако Мбапе напусне, ПСЖ ще се опита да привлече Меси или Роналдо

Пари Сен Жермен ще се опита да притегли Лионел Меси или Кристиано Роналдо, в случай че Килиан Мбапе реши да напусне клуба, твърди " Паризиен ". Френската звезда има контракт до 2022 година и обмисля дали да остане в Париж, като скоро се чака решението му. Ако реши да не подписва нов контракт, ПСЖ най-вероятно ще го продаде през лятото.

Шампионът на Франция има предпочитание да притегли Роналдо още от 2015 година Тогава той избра да остане в Реал Мадрид. Меси пък е с изтичащ контракт и опцията да премине в различен клуб е повече от действителна.

Спортният шеф на ПСЖ Леонардо бе запитан дали клубът може да притегли някой от двамата. " ПСЖ следи всеки огромен състезател. Когато сходни играчи се свързват с клуба, това е нещо позитивно. Въпреки това, ние не преговаряме за привличането на някой от тези двамата ", бе отговорът му.

В момента желанието на парижани е да подпишат нов контракт с Мбапе. След това управлението ще мисли за Меси, който ще е трансферна цел през лятото. Не е ясно обаче дали клубът може да си разреши финансово да има в тима си аржентинската звезда, до момента в който заплаща колосалните заплати на Мбапе и Неймар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР