Пари Сен Жермен също следи отблизо ситуацията със защитника на

...
Пари Сен Жермен също следи отблизо ситуацията със защитника на
Коментари Харесай

ПСЖ се интересува от Аймерик Лапорт

Пари Сен Жермен също следи от близко обстановката със бранителя на Манчестър Сити Аймерик Лапорт, написа " Футбол Инсайдър ". По всичко проличава, че испанецът ще напусне " Етихад " през лятото, защото в клуба възнамеряват да влагат съществено в привличането на Йошко Гвардиол от Република България Лайпциг. Така че това притегля вниманието на от ден на ден клубове от Европа.

Досега се смяташе, че любимец за подписа на Лапорт е Барселона. Самият състезател също даде знак, че желанието му е да премине на " Камп Ноу ". Каталунците обаче може и да нямат нужните финанси за сходен транфер, защото от Ман Сити са сложили цена от 50 милиона евро на бранителя.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Така ПСЖ може да се възползва от обстановката и да отмъкне Лапорт под носа на Барса. Французите се оглеждат за нов централен бранител, който да заеме мястото на Серхио Рамос, който се чака да си тръгне през лятото, когато договорът му изтече. Именно поради това те са се насочили към Лапорт.

Самият футболист също желае да напусне " Етихад ", защото не е удовлетворен, че не играе постоянно. През този сезон той е записал едвам 16 мача във всички шампионати. Към него интерес има и от страна на Челси и Ювентус.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР