Пари Сен Жермен разби Монако с 5:2 в откриващ мач

...
Пари Сен Жермен разби Монако с 5:2 в откриващ мач
Коментари Харесай

ПСЖ се развихри срещу Монако и дръпна с четири точки на върха

Пари Сен Жермен разруши Монако с 5:2 в откриващ мач от 13-ия кръг на френската Лига 1. На " Парк де Пренс " се срещнаха първият и третият в класирането, като първенците се оправиха с " монегаските " в голово представление.


Гонсало Рамош даде задатък за парижани в 18-та минута. Само четири по-късно някогашният футболист на Ливърпул Такуми Минамино възвърне паритета, само че в края на полувремето ПСЖ си върна преднината с гол от дузпа на Килиан Мбапе. След почивката интригата бе решена с две бързи попадения за домакините, маркирани от Усман Дембеле и Витиня. Фоларин Балогун направи резултата 2:4 скоро по-късно, само че резервата Рандал Коло Муани оформи крайния резултат в шестата минута на продължението на дуела.

Така възпитаниците на Луис Енрике поведоха с четири точки пред втория Ница, който занапред ще играе с Тулуза вкъщи. Монако пропусна да се изравни с парижани, като остава трети с 24 точки.

В идващия кръг тимът от Княжеството посреща Монпелие, до момента в който Пари Сен Жермен първо приема Нюкасъл в Шампионската лига, а по-късно гостува на новака Льо Авър за състезание. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР