Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с : в мач

...
Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с : в мач
Коментари Харесай

ПСЖ пропиля аванс от два гола и стигна до точка в домакинството на Брест

Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с: в мач от 19-ия кръг на Лига 1. Парижани позволиха две попадение след почивката и се разминаха с триумфа.

В 38-ата минута Марко Асенсио даде преднина на столичаните на стадион " Парк де Пренс " в Париж. Брадли Баркола изведе своя съотборник в наказателното поле, а испанецът стреля от воле за 1:0.

Парижани усетиха несигурност в противниковата защита и побързаха да се разпишат наново преди почивката. В последната минута на първото полувреме Марко Бизот избави нов рисков удар на Марко Асенсио, само че мазета топката на пътя на Рандал Коло Муани, който я изпрати в опразнената врата.

След почивката гостите понижиха изоставането си. Шут на Махди Камара се отби от Данило Перейра и попадна във вратата на Джанлуиджи Донарума.

С напредването на срещата възпитаниците на Ерик Рой започнаха да нападат противниковата врата все по-смело, което им оказа помощ да изравнят в 80-ата минута. Мартин Сатриано промуши топката сред краката на Данило Перейра и я подаде на Матиаш Перейра Лаже, който с пета възобнови равенството.

По-рано този сезон.

В последната минута Брадли Баркола получи два жълти картона и бе изпъден.

ПСЖ остава на челната позиция в класирането с актив от 44 точки. Брест заема 3-ото място в подреждането с 35 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР